miercuri, iulie 02, 2008

Bataie intre cocalari si struti

Cocalar

Portrivit unei informatii de ultima ora de la MediaVax, maine la orele 14:00 este programata sa aiba loc o colosala bataie intre cocalari si struti, in Piata Universitatii.

Desi Primarul General al Capialei Sorin Oprescu nu a aprobat manifestatia la care vor lua parte circa 34.000 de cocalari si 23.000 de struti, acestia au intentia de a se prezenta maine, dotati cu toate armele posibile.

Totul a pornit de la o cearta pe hi5

Conflictul, izbucnit cu mai bine de doua luni in urma, a pornit de la o cearta complicata pe hi5 si pe diverse forumuri.

"Cocalarii sunt niste manelisti, niste penali cu lanturi la gat, fara pic de cultura", a precizat pentru times.ro Emu Emoescu, seful clanului Strutilor din Capitala.

"Strutii e niste droghisti care o ard pe minimal prin toate jegurile de cluburi, si care o sa si-o ia maine la Universitate de o sa strige Au mama! cand o sa scape din mainile noastre", a declarat in cunostinta de cauza Manel Secondhand, cocalar de baza al organizatiei de tineret Rahova.

Politia nu va interveni

Conform surselor noastre din IGP Bucuresti, politia nu va interveni decat la finalul bataii, luand partea invingatorilor, pentru a lucra astfel la imaginea deja sifonata.

"Ma tem sa las baietii pe teren chiar maine, in ziua conflictului, pentru ca nu doresc sa adancesc diviziunile din cadrul fortelor de politiei, printre care se numara multi struti si infinit mai multi cocalari, a precizat ministrul de interne Cristian David, in timp ce lucra la un caz de coruptie la gandacii de Colorado.

Recomandam populatiei sa ramana in locuinte intre orele 13-16, pentru a evita orice fel de vatamari corporale.

sursa times.ro

Niciun comentariu: