marți, iulie 01, 2008

DACIA A LANSAT PE PIAŢĂ NOUA VARIANTĂ RESTILIZATĂ A LOGANULUI

Dacia a lansat pe piaţă noua variantă restilizată a Loganului (FOTO ŞI VIDEO)Automobile Dacia a lansat, marţi, varianta restilizată a Loganului. Principalele elemente noi sunt masca împrumutată de la Sandero, noua siglă şi noile stopuri. Dacia, care doreşte ca prin această lansare să crească vânzările modelului, a anunţat şi că preţul va fi acelaşi cu cel al vechii versiuni, de 6.400 de euro cu TVA inclusă.

La nivel de dotări, Logan facelift introduce, ca noutate în domeniul siguranţei, sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă (ABU). De asemenea, facelift-ul are coloana de direcţie ajustabilă pe înălţime, iar oglinzile retrovizoare laterale au fost preluate de la Logan MCV, fiind mai mari. Potrivit Mediafax, automobilul are o perioadă de garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Galerie foto de la lansarea Loganului restilizat

Modelul Logan a fost lansat pe piaţă în 2004, iar vânzările acestuia au depăşit până în prezent un milion de unităţi la nivel global. „Logan a dovedit că este o maşină fiabilă, însă, ca pentru oricare alt model care nu suferă nicio modificare substanţială timp de mai mulţi ani, o variantă restilizată este necesară”, declara la sfârşitul lunii aprilie directorul comercial al Dacia, Renault şi Nissan în România, Jacques Daniel.
Continuarea pe antena3.ro

Niciun comentariu: