marți, iulie 01, 2008

Piteşti: Americanii care distribuie gratuit ochelari de vedere au fost jefuiţi

Medicii din SUA, veniţi de câteva săptămâni în Piteşti într-o misiune umanitară, denumită "Să redăm darul vederii", au fost jefuiţi, anunţă NewsIn.

Joi seara, cei opt doctori şi 21 de tehnicieni din SUA, Spania, Franţa şi Italia, care şi-au stabilit locul consultaţiilor la Sala Sporturilor din Piteşti, au sortat ochelarii în funcţie de valoarea lor şi i-au pus în cutii. Vineri, şi-au dat seama că una dintre cutiile în care se aflau cei mai valoroşi ochelari a dispărut, iar din alta fuseseră furaţi mai mult de jumătate dintre ochelari. Cele aproximativ 400 de perechi de ochelari furate valoreaza peste 2.500 de dolari.

Furtul a fost raportat la poliţie şi, după o anchetă de câteva ore, s-a aflat că hoţii fac parte chiar din personalul administrativ de la Sala Sporturilor. Din cercul suspecţilor fac parte în jur de zece persoane, paznici şi gardieni publici. Poliţiştii nu au reuşit să recupereze decât aproximativ 60 de ochelari şi spun că misiunea lor va fi extrem de dificilă pentru că nu au identificat deocamdată decât patru dintre autori. Unul dintre ei a mărturisit poliţiştilor că a furat "vreo zece perechi de ochelari, ca să dea la toată familia".

sursa adevarul.ro

Niciun comentariu: