joi, iulie 17, 2008

Marijuana a fost legalizata la Galati

Marijuana

Un convoi de circa 20.000 de autoturisme se deplaseaza chiar in aceste momente dinspre Bucuresti spre Galati, in urma publicarii in Monitorul oficial a deciziei Consiliului Judetean Galati de a legaliza cultivarea, detinerea, consumul si comercializarea de marijuana.

Stirea a fost confirmata de MediaVax, Si-En-En Braila, divizia locala a celebrei televiziuni internationale.

Panica la Buzau

Alesii locali din Buzau sunt panicati de decizia din Galati, pe motiv ca ar putea destabiliza comercializarea de opium distilat, legala in Buzau inca din 1998.

"Este imposibil sa toleram acesti drogati din Galati, care au impresia ca pot face orice vor in tarisoara asta. Productia locala de opiu din Buzau este periclitata de acesti banditi care vor sa introduca marijuana pe scara larga si sa ne fure clientii", a declarat in exclusivitate pentru times.ro Ion Macescu, liderul Federatiei Cultivatorilor de Halucinogene din Buzau.

Consiliul COncurentei va lua o decizie in curand

Sesizati imediat de buzoieni, cei de la Consiliul Concurentei promit sa ia de urgenta o decizie in acest sens.

"Mai avem cazuri cu niste sesizari din Bihor, unde e legala cocaina, in anumite localitati, in special Bors. Si Valcea ne-a cerut sa interzicem marijuana, pentru a proteja marii plantatori de pruni", a precizat Concurel Sporniceanu de
la Consiliul Concurentei.

Miron Cozma e furios

"Era deja in programul meu pentru presedintie. Marijuana legala! Negru pe alb, si astia de la Galati fura cu nerusinare! Cineva a tradat!", a declarat furios Miron Cozma.

sursa times.ro

Niciun comentariu: