sâmbătă, iulie 19, 2008

OPERAŢIUNE FBI ÎN VÂLCEA. LIDERUL UNEI REŢELE DE FRAUDE INFORMATICE, CAPTURAT ÎN CASA MILIARDARULUI DUMITRU PUZDREA

Operaţiune FBI în Vâlcea. Liderul unei reţele de fraude informatice, capturat în casa miliardarului Dumitru Puzdrea Operaţiune de amploare a ofiţerilor de la Crima organizată în judeţul Vâlcea, marţi dimineaţă. Forţele de ordine române, împreună cu agenţi FBI, au efectuat nu mai puţin de 20 de descinderi în locuinţele unor persoane supectate de fraude informatice. Potrivit site-ului Evenimentul Zilei, unul dintre liderii reţelei a fost capturat în casa miliardarului Dumitru Puzdrea, propietar al complexului Flora şi deputat PD-L.

24 de persoane au fost reţinute în acest caz, bănuite de fraudă informatică. Inculpaţii falsificau licitaţii pe site-ul eBay. Au participat 150 de poliţişti, dar şi trupe speciale ale jandarmeriei. Au avut loc mai mult de 20 de descinderi în Vâlcea şi Drăgăşani. Au fost ridicate sute de calculatoare, cd-uri.

Niciun suspect nu a reacţionat violent la descinderile poliţiştilor. Operaţiunea poliţiştilor continuă. Acuzaţii vor fi aduşi la Parchetul din Vâlcea.

"Nu ştiu prea multe despre chestia asta. Am aflat şi eu tot de la dumneavoastră şi am sunat-o pe soţie şi am întrebat-o ce se întâmplă. E adevărat că există la ora actuală o discuţie purtată de soţie cu cei de la Poliţie şi cu omul care a închiriat apartamentul respectiv, dar încă nu este clar ce se întâmplă", a declarat Dumitru Puzdrea, pentru Mediafax.

Antena3.ro

Niciun comentariu: