luni, iulie 07, 2008

ADELINA ŞI CRISTI CHIVU AU PETRECUT ALĂTURI DE CEI 500 DE INVITAŢI

Nuntă la palat: Adelina şi Cristi Chivu au petrecut alături de cei 500 de invitaţiNuntă cu mare fast duminică seară la Palatul Ştirbey. Gazdele au fost Adelina şi Cristian Chivu. Printre cei aproximativ 500 de oaspeţi s-au numărat colegii lui Cristian Chivu de la Inter, dar şi de la echipa naţională. De asemenea, invitat a fost şi noul antrenor al căpitanului, Jose Mourinho. Totodată, domnişoarele de onoare ale prospetei mirese au fost fostele sale colege, Simona Gherghe şi Raluca Lăzăruţ, iar naşi - Victor şi Manuela Becali.

Nuntă la palat


Cei doi s-au întâlnit la un concert Holograf. S-au cunoscut. Ea nu i-a dat prea multă atenţie: avea pe-atunci o altă relaţie. Timp de 6 luni n-au făcut decât să schimbe mesaje. Dar, încet-încet, a început să prindă formă povestea lor de dragoste. Într-o zi, Cristi a făcut primul pas. A invitat-o pe Adelina la Milano. Ea a acceptat să-l vadă, în Italia. Acolo, Cristi şi-a dat seama că Adelina e femeia lângă care vrea să-şi petreacă toată viaţa.

Căpitanul are un nou şef


L-a impresionat frumuseţea ei, dar l-a cucerit modestia. La vremea aceea, ziarele scriau că, în Italia, Adelina a trecut „testul cardului”. I-a răspuns scurt şi hotărât lui Cristi, când acesta i-a oferit cardul: „mulţumesc, nu e nevoie, am bani la mine”.

Inelul a venit în scurt timp. Cristi ar fi cerut-o în căsătorie de mai multe ori, chiar şi la telefon, dar Adelina a preferat să aştepte. Când însă i-a oferit, în genunchi, bijuteria, a acceptat să-i fie soţie, tremurând de emoţie, după cum a povestit prietenilor. N-a vrut să spună nici măcar colegilor că se mărită, însă n-a putut ascunde mult timp dovada: inelul pe care îl purta pe deget.

Au urmat săptămâni grele şi drumuri lungi, Bucureşti-Milano. Într-o zi, Adelina a hotărât se renunţe la ştiri ca să-i fie alături lui Cristi. A făcut exact ce a simţit. Nu-i pare rău că a renunţat, pentru moment, la carieră, dar şi-ar dori să revină amândoi în ţară. Momentan au anunţat că vor pleca în Grecia, unde vor petrece luna de miere.

Poveste de dragoste


Observator

Niciun comentariu: