joi, iulie 10, 2008

JEAN-MICHEL JARRE VA CONCERTA LA BUCUREŞTI ÎN OCTOMBRIE

Jean-Michel Jarre va concerta la Bucureşti în octombrie Artistul Jean-Michel Jarre va concerta pe 10 octombrie la Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de Fundaţia Phoenix. Potrivit acesteia, negocierile cu artistul francez, considerat un pionier al muzicii elcetronice, au durat 9 luni. Locaţia concertului nu a fost încă stabilită şi nici preţul biletelor, acestea urmând să fie anunţate ulterior.

Jean-Michel André Jarre (născut pe 24 august 1948, Lyon) este un compozitor, performer şi producător muzical francez. Cu o carieră care se întinde pe mai bine de 40 de ani, el a vândut până în prezent peste 80 de milioane de albume şi single-uri, fiind răsplătit cu numeroase distincţii şi premii.

În anul 1979, artistul a fost inclus în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare concer susţinut vreodată de un artist, pentru ca opt ani mai târziu să îşi doboare propriul record cu concertul Rendez-Vous Houston.



Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numără „Oxygene” (1976), „Equinoxe” (1978), „Magnetic Fields/ Les Chants Magnétiques” (1981), „Zoolook” (1984), „Metamorphoses” (2000). Cel mai recent material discografic este albumul „Téo & Téa”, lansat anul trecut.

Antena3.ro

Niciun comentariu: