miercuri, iulie 09, 2008

PATRU ROMÂNI AU ACCIDENTAT UN CUPLU DE ITALIENI DIN SALERNO

Patru români au accidentat un cuplu de italieni din Salerno Spiritele se încing din nou in Italia, după ce patru români au intrat cu maşina pe trotuar şi au dat peste un cuplu de italieni. Bărbatul a murit, iar logodnica lui e în stare gravă. Carabinierii spun că românii băuseră şi că au fugit de la locul accidentului.

Incidentul a avut loc duminică seara, chiar în centrul oraşului Salerno. Românii, cu vârste între 23 şi 26 de ani, munceau în construcţii. Tânărul aflat la volan a pierdut cotrolul maşinii şi i-a lovit pe cei doi italieni care se aflau pe trotuar. Salvatore Alfano, un tânăr de 34 de ani, a murit la spital.

Martorii care au văzut accidentul sunt numeroşi, pentru că centrul oraşului era foarte aglomerat. Italienii i-au imbilizat pe doi dintre români. Carabinierii abia au reuşit să-i scoată pe tineri din mâinile mulţimii furioase. Doi dintre români au reuşit să scape şi au fost arestaţi abia marţi seară.

Şoferul, Mihai Bodac, în vârstă de 22 de ani, este acuzat de omucidere şi de refuzul de a acorda primul ajutor. Ceilalţi trei români, printre care şi un tânăr de 17 ani, vor fi acuzaţi pentru complicitate şi de părăsirea locului accidentului.

Antena3

Niciun comentariu: