joi, iulie 10, 2008

Şoc! Michael Jackson, în scaun cu rotile

Când spui Michael Jackson, te gândeşti fără doar şi poate la extravaganţă şi ciudăţenie. Dar regele muzicii pop nici măcar nu încearcă să schimbe ceva, ci dimpotrivă, îşi accentuează şi mai mult aceste defecte. Ultima experienţă ridică nişte semne de întrebare cu privire la starea de sănătate a starului. Fie fizică, fie mentală. După caz...

Luna următoare, starul va împlini 50 de ani, dar, cu cât se apropie de această vârstă, cu atât Michael devine mai ciudat. Cântăreţul a fost fotografiat în timp ce vizita un magazin de jucării şi o librărie, din apropierea casei sale din Las Vegas. Până aici, nimic surprinzător, numai că interpretul „Thriller” se afla într-un scaun cu rotile, îmbrăcat în pijama, purtând perucă şi mască de chirurg, o şapcă şi ochelari de soare.

Probabil că această „deghizare” s-a dorit pentru ca starul să nu fie recunoscut de cumpărători. Însă culmea ironiei este că, mai nou, Michael este identificat fix după aceste ciudăţenii vestimentare. Dar fanii lui pot sta cât de cât liniştiţi. În ultimele săptămâni, starul mai fusese zărit atât în cărucior, cât şi stând pe propriile picioare.

În timp ce cariera lui Michael pare a fi într-un accentuat declin, necazurile nu l-au ocolit deloc pe star. A avut probleme cu sănătatea, fiind diagnosticat ca suferind de lupus şi vitiligo.
La toate acestea s-au adăugat operaţiile estetice şi scandalurile sexuale.

Cât despre apariţia surprinzătoare a lui Michael Jackson, iată ce declară un martor: „Au sosit la magazinele Barnes şi Nobel din Las Vegas, luni după-amiază. Prima dată, Michael s-a dus la raionul pentru micuţi, în scaunul lui cu rotile şi citind cărţi. Cei trei copii ai lui erau la o altă masă, cu bodyguarzii. A stat acolo cam jumătate de oră. Apoi a plecat la raionul de muzică. Dar, în tot acest timp, micuţii lui au rămas la secţiunea pentru copii. Apoi, s-a deplasat singur cu scaunul prin magazin. A stat vreo două ore, în total. Nu a existat vreun tratament special pentru el. Magazinul nu a fost închis publicului nicio clipă”.

Pregăteşte starul vreo revenire în muzică şi face probe pentru vreun nou videoclip ciudat? Tot ce este posibil. Când vine vorba despre Michael Jackson, nimic nu mai este surprinzător.

sursa vdtonline.ro

Un comentariu:

Irshad spunea...

Veil on the face is to hide his skin from direct sun rays as per said that he was suffering from skin condition Vitiligo and direct sun cuases sunburn in vitiligo patients. wheel chair is due to the weekness by the skin surgery he has to face for the cure of vitiligo.