joi, februarie 07, 2008

VINDE MAYBACH-UL?!


INTENTIE Desi masina devenise aproape un simbol pentru el, se pare ca Becali s-ar cam fi saturat de bijuteria pe patru roti.

“Mi-am luat-o ca sa dovedesc ca am bani si sa le fac în ciuda tuturor dusmanilor care ma cred analfabet!”, se ambala Gigi Becali în 2005, înainte sa devina cel mai cunoscut sofer de Maybach din România.

Dupa ce a zgâriat-o, a lovit-o si chiar a “tunat-o” cu ranga în curtea casei din Pipera, Becali s-a lasat învins de traficul din Capitala, renuntând sa mai circule cu imensa limuzina prin Bucuresti. Dornic sa-si elibereze un loc în garaj, se pare ca latifundiarul l-ar fi delegat pe unul dintre “aghiotantii” sai sa-i scoata masina la vânzare, pentru nici mai mult, nici mai putin de 400.000 de euro, cu 100.000 de euro mai putin decât pretul initial al automobilului. Din informatiile ProSport, masina ar fi fost pe punctul de a fi “expusa” pe un site de vânzari auto din România, dar Becali a refuzat. A anulat imediat vânzarea, nedorind sa se afle ca va renunta la bijuteria pe patru roti sau, chiar mai rau, sa se expuna riscului ca altcineva din tara sa conduca masina care i-a apartinut lui, preferând sa o duca într-un showroom din Germania.

Coincidenta sau nu, latifundiarul a negat cum ca ar vrea sa renunte la “masina simbol”, dar a recunoscut ca nu mai e în tara: “Nici nu mi-a trecut prin gând sa o vând. Masina este acum la revizie în Germania”. In ultima vreme, Becali conduce un Mercedes S 600, al carui pret CIP este de 130.000 de euro.

from prosport.ro

Niciun comentariu: