miercuri, mai 21, 2008

Gest de căpitan

Liderul “şepcilor roşii” l-a vizitat la spital pe Gabriel Oşan, cameramanul bătut crunt de 4 suporteri ai Universităţii.

Internat de două săptămîni în spital cu hematom pe creier, craniu fisurat şi trei coaste rupte, după bătaia încasată de la un grup de susţinători ai Universităţii Cluj, cameramanul Jandar­me­riei, Ga­briel Oşan, a avut parte zilele trecute de o vizită neaşteptată.

Căpitanul “şepcilor roşii”, Dorin Goga, l-a vizitat pe Oşan la Clinica de Neurochirurgie din Cluj. Nu îl cunoştea decît după imaginile de la TV. A găsit în curtea spitalului un om la 35 de ani, însoţit de o femeie. S-a apropiat, avînd în mînă tricoul său de joc, şi s-a adresat cu un glas tremurînd: “Bună ziua! Sînteţi domnul Oşan? Eu sînt Dorin Goga, de la Universitatea Cluj”. Jan­darmul l-a recunoscut rapid: “Da, te ştiu”.

“Vreau să vă cer scuze în numele Universităţii pentru ceea ce vi s-a întîmplat şi să primiţi acest tricou pentru fiul dumneavoastră. Vă rog să-l primiţi!”, a spus, emoţionat, Goga. Răspunsul jan­darmului l-a mai liniştit pe atacant. “Nu ai pentru ce să-ţi ceri scuze. Acei huligani care au vrut să mă omoare nu reprezintă Univer­sitatea. Fiul meu o să fie foarte fericit că va avea acasă tricoul căpitanului echipei favorite”.

sursa gsp.ro

Niciun comentariu: