Pentru a-şi promova albumul "Vama", cântăreţul a dat ture dezbrăcat în jurul ceasului din centrul Capitalei.
Tudor Chirilă a alergat gol în Piaţa Universităţii

Solistul trupei Vama, Tudor Chirila, a fost protagonistul unui moment absolut inedit, petrecut in urma cu trei zile la Piata Universitatii din Capitala. Potrivit propriilor marturisiri postate pe blogul sau, intr-un acces de sinceritate extrema, cantaretul ar fi alergat gol in jurul ceasului din rondul Universitatii promovandu-si noul album.

"Aseara am alergat dezbracat pana la brau (...) strigand "Vama lanseaza Vamaaaa". Mai grav este ca, in afara catorva aurolaci fascinati mai degraba de ideea de cerc decat de anuntul in sine, nimeni nu a parut sa remarce gestul meu de exhibitionism. Alergam si strigam. Era pe la ora noua seara", noteaza Tudor.

La un moment dat insa si-a facut aparitia si politia, care l-a legitimat pe cantaret si l-a lasat sa plece, lucru care nu li s-a intamplat si aurolacilor care l-au acompaniat. "M-au legitimat si i-au ridicat pe aurolaci. In sfarsit, pentru oras, pentru primar, politistii au avut discernamant.

Pe nebunul care urla "Vamaa" l-au lasat sa plece, iar pe aurolacii care numarau stelele i-au dus spre sectie". Se pare ca solistul nu s-a multumit insa cu atat. Dupa o repriza de cantat cu niste rockeri pe treptele Facultatii de Arhitectura, el s-a intors la rond si, vazand ca nu este nimeni, si-a dat jos si pantalonii si a mai dat o tura, gol-pusca.

Solistul a mentionat in povestirea sa si faptul ca "era treaz ca o dimineata de primavara si in deplinatatea facultatilor sale".

Sursa: Cancan