luni, mai 19, 2008

Le ofera pacientilor prostituate


Un spital din Danemarca le ofera pacientilor sai de gen masculin, la cerere, servicii de prostitutie. In cazul in care un barbat internat la azilul Kildegaarden, Copenhaga, vrea sa se... destinda putin, asistentele medicale cheama imediat o dama de companie.

Ideea de a gasi o metoda prin care sa fie satisfacute absolut toate nevoile pacientilor le-a venit medicilor dupa ce un barbat internat i-a facut o propunere indecenta unei asistente. Astfel, Inger Marie Kristensen, directoarea spitalului, a sunat imediat la un serviciu care ofera dame de companie si a cerut o domnisoara pentru pacientul 'neastamparat'.

Se insanatosesc mai repede

Kristensen si-a motivat gestul prin faptul ca multi pacienti sunt tristi sau chiar depresivi si dupa vizita prostituatelor acestia devin mai veseli si procesul de insanatosire e mai rapid. 'Facem acest lucru pentru clientii nostri in acelasi fel in care le oferim serviciile de care orice fiinta are nevoie', a declarat directoarea.

Cu toate ca damele de companie par un adevarat tratament-minune pentru cei internati la clinica, din 2006 si pana in prezent, asistentele de la Kildegaarden nu au avut decat trei cereri de acest gen.

Autoritatile daneze au fost de-a dreptul socate in urma cu cateva zile, cand informatia a fost facuta publica, mai ales pentru ca Danemarca cheltuieste anual peste 17 milioane de dolari pentru a elimina industria prostitutiei.

sursa libertatea.ro

Niciun comentariu: