joi, mai 22, 2008

LONDRA. WEEKEND LA VOLANUL UNUI LAMBORGHINI, PENTRU CÂTEVA MII DE DOLARI

Londra. Weekend la volanul unui Lamborghini, pentru câteva mii de dolari Un club din Londra închiriază maşini sport de lux celor care vor să se afişeze la volanul unui bolid, pe şoselele Angliei. Dacă nu-şi pot permite să cumpere automobilul, măcar să-l închirieze. Mulţi îşi doresc un Lamborghini Gallardo Spyder, dar nu şi-l pot permite, din cauza celor 200.000 de dolari, suma plătită pentru unul nou. La clubul londonez o asemenea maşină poate fi condusă în schimbul a câteva mii de dolari.

De asemenea, un Ferrari 599, un Bentley Continental sau alte maşini sport de lux stau la dispoziţia clienţilor. În total, pentru închiriere sunt disponibile 40 de automobile, care valorează 12 milioane de dolari.

Pentru a urca într-o asemenea maşină, însă, britanicii trebuie să devină membrii clubului. Numai pentru asta plătesc anual cam 25.000 de dolari. În schimbul altor 25.000, primesc un bonus de o mie de puncte, pe care îl folosesc pentru a închiria maşinile.

Spre exemplu, folosirea unui Mercedes-Benz SLR McLaren costă 72 de puncte într-un weekend de vară. După modelul Marii Britanii, asemenea cluburi de închiriat maşini sport de lux vor fi deschise şi în Dubai, Statele Unite şi Elveţia.

Observator

Niciun comentariu: