luni, iunie 16, 2008

Exit poll: Sorin Oprescu a castigat Primaria Capitalei cu 54,3% din voturi


Sorin Oprescu (independent) este noul primar general al Capitalei, dupa ce a castigat 54,3% din voturile bucurestenilor, potrivit unui sondaj INSOMAR, comandat de postul de televiziune Realitatea TV. Contracandidatul sau, Vasile Blaga (PDL), a obtinut 45,7% din voturi.

"Inainte de orice fel de discurs doresc sa le spun bucurestenilor ca au votat bine", a declarat Sorin Oprescu, la anuntarea rezultatelor exit poll.

"Imi asum aceasta infrangere", a declarat Vasile Blaga, precizand ca programul sau va fi continuat de reprezentantii PDL la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, candidatul independent Sorin.
Oprescu a mai declarat ca ramane independent si ca nu are nimic de reprosat PSD si ca tot ceea ce a fost rau a fost din vina sa.

"Ceea ce a fost bun a fost din partea bucurestenilor", a spus Oprescu, multumind alegatorilor din Capitala pentru voturile acordate atat lui, cat si celor care au optat pentru Vasile Blaga.

El a spus ca va discuta cu consilierii din CGMB si ca apreciaza ca bunul simt politic va face ca acestia sa achieseze la proiectele sale.

In ceea ce-l priveste pe fostul sau coleg de partid Marian Vanghelie, anuntat castigator la Primaria sectorului 5, Sorin Oprescu a spus ca va colabora cu acesta exact asa cum va colabora si cu ceilalti edili de sector.
sursa zf

Niciun comentariu: