vineri, ianuarie 11, 2008

C.V. Tudor: Norica Nicolai a afirmat că, imediat ce va deveni ministru, îl va aresta pe Băsescu

Comenteaza

Corneliu Vadim Tudor
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a susţinut azi, într-o conferinţă de presă, că a aflat motivul pentru care şeful statului se opune "cu înverşunare" numirii Noricăi Nicolai în funcţia de ministru al Justiţiei.

"Într-un cerc de colegi din PNL, Norica Nicolai a afirmat că, imediat cum va deveni ministru, ea îl va aresta pe Băsescu, fiindcă are şi probe zdrobitoare, şi pârghiile necesare. Evident, Băsescu a aflat şi a luat foc!", a explicat liderul PRM refuzul şefului statului de a semna învestirea Noricăi Nicolai în postul de ministru.

Preşedintele PRM l-a sfătuit public pe premierul Tăriceanu să nu abandoneze nominalizarea senatoarei Norica Nicolai în postul de ministru al Justiţiei, în caz contrar primul ministru va fi taxat "ca laş".

"Situaţia este aparent fără ieşire şi eu îl sfătuiesc pe Tăriceanu să nu renunţe. Dacă el renunţă, a pierdut partida. Nu numai a pierdut partida, dar va fi taxat ca laş să-şi salveze pielea. Până unde vrea să meargă insolenţa lui Băsescu", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

from adevarul

Niciun comentariu: