duminică, ianuarie 06, 2008

GOOGLE A INTERZIS FOTOGRAFIILE SEXY

Cei care cumpără publicitate la Google trebuie să aibă grijă la ce anume îşi fac reclamă. Compania americană Pampered Passions, care se ocupă cu comercializarea lenjeriei intime, a descoperit că reclamele sale nu sunt expuse de Google pe piaţa europeană. Campania firmei americane îi îndemna pe bărbaţi să cumpere lenjerie, de sărbători, pentru persoanele apropiate din viaţa lor. Se pare că imaginile au fost considerate ca având conţinut pornografic şi au fost cenzurate de cei de la Google, potrivit Softpedia.com.

"Reclama nu a fost difuzată din cauza conţinutului său destinat adulţilor. Nu sunt aprobate pentru difuzare imaginile care sunt considerate compromiţătoare pentru familii. Imaginile dumneavoastră conţin nuditate şi sunt destinate adulţilor", a declarat un reprezentant al Google.

Compania americană a încercat să obţină cât mai multă publicitate de pe urma acestei interdicţii. Americanii au contracarat acţiunile Google printr-o declaraţie de presă care preciza că "Google şi-a făcut un obicei din a interzice difuzarea unor reclame care sunt acceptate fără probleme în Marea Britanie.

Google este o companie americană şi, deşi ei susţin că foarte deschişi în Statele Unite, politica lor este destul de conservatoare pentru consumatorii europeni." Este însă posibil ca cei de la Pampered Passions să fi început campania pentru a atrage atenţia publicului, ştiind că aceasta va fi interzisă.

Antena3.ro

Niciun comentariu: