marți, aprilie 29, 2008

AUSTRIA: FEMEIE ÎNCHISĂ ÎN PIVNIŢĂ TIMP DE 24 DE ANI DE TATĂL EI. A AVUT ŞAPTE COPII CU ACESTA

Austria: Femeie închisă în pivniţă timp de 24 de ani de tatăl ei. A avut şapte copii cu acesta (FOTO)Poliţia austriacă a arestat duminică un bărbat în vârstă de 73 de ani, acuzat că şi-a ţinut fiica închisă în pivniţă timp de 24 de ani, abuzând-o sexual. Trei din cei şapte copii pe care aceasta i-a avut împreună cu tatăl au fost şi ei închişi în pivniţă şi nu au văzut lumina zilei.

Povestea femeii care, timp de 24 de ani, a fost ţinută captivă într-o pivniţă de tatăl ei face mare vâlvă în Austria. Bărbatul de 73 de ani este acum în custodia poliţiei.

GALERIE FOTO - ÎNCHISOAREA DIN PIVNIŢĂ

Elizabeth Fritzl a declarat poliţiei că, în august 1984, când avea numai 18 ani, tatăl său a anesteziat-o şi a încuiat-o într-o pivniţă. Poliţia nu a căutat-o atunci pe fată, deoarece părinţii ei au declarat că primiseră o scrisoare în care le-ar fi spus că îi părăseşte.

În realitate, fata nu a părăsit niciun moment pivniţa din casa părintească, unde tatăl ei a abuzat-o sexual în repetate rânduri, din aceste relaţii incestuoase născându-se şapte copii. Unul dintre copii a murit la naştere, corpul său fiind incinerat la puţină vreme după tragedie.

Trei dintre fraţii lui au rămas închişi cu mama lor în pivniţă. Nu ştiu să scrie sau să citească şi nu au văzut vreodată lumina zilei. Ceilalţi trei, doi băieţi şi o fată, au fost „adoptaţi” de tatăl lor, care le este şi bunic în acelaşi timp.

Omul i-a explicat soţiei apariţia copiilor spunându-i că fiica lor i-a abandonat pentru că nu îi putea creşte. Cazul a ieşit la iveală când Kerstin, fiica (sau nepoata) în vârstă de 19 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost internată în spital în stare gravă, la jumătatea lunii aprilie.
COntinuarea pe antena3

Niciun comentariu: