marți, aprilie 29, 2008

SENATORII VOR CHELTUI PESTE 300.000 DE EURO PENTRU ACHIZIŢIONAREA DE NOI AUTOTURISME

Senatorii vor cheltui peste 300.000 de Euro pentru achiziţionarea de noi autoturisme Senatorii vor scoate de la buget peste 300.000 de Euro, fără TVA pentru a-şi achiziţiona maşini noi. După ce la sfârşitul anului trecut au cumpărat 41 de limuzine, senatorii au ieşit din nou la cumpărături. Acum vrea mai puţine, doar 16 bucăţi. "Au durata normată de funcţionare expirată având peste 300.000 de km. Aceste maşini sunt de la comisiile de specialitate, maşina a II-a care deserveşte vicepreşedintele, secretarul şi membrii comisiei", a declarat Constantin Dan Vasiliu, secretar general Senatul României.

În acest sens a fost lansată licitaţia pentru noile maşini care vor costa un milion de lei noi fără TVA. Caietul de sarcini e plin de cereri:

-peste 110 cai putere
-scaune cu minim reglare manuală pe înălţime
-sistem de frânare hidraulic cu dublu circuit servo asistat cu ABS
-computer de bord
-radio CD player cu minim 2 incinte acustice

"Până acum maşina a II-a la comisii era Nubira. Sperăm să fie de aceeaşi calitate şi capacitate ca şi Nubira. O să vedem cine va fi câştigătorul", a continuat Constantin Dan Vasiliu.

Căştigătorul va fi aflat la începutul lunii mai şi gurile rele susţin că va fi acelaşi care a câştigat şi licitaţia de la sfârşitul anului trecut.

Secretarul general al Senatului susţine că vor fi ultimele maşini cumpărate anul acesta deşi în plan era şi achiziţionarea unor maşini de teren.

Observator

Niciun comentariu: