luni, aprilie 28, 2008

INFRACŢIUNILE COMISE DE ROMÂNII DIN ITALIA CONTINUĂ: UN ROMÂN A VIOLAT O BOSNIACĂ LA ROMA

Infracţiunile comise de românii din Italia continuă: un român a violat o bosniacă la Roma Infractorii români din Italia s-au dezlănţuit. După două săptămâni în care întreaga opinie publică italiană a explodat din nou din cauza infracţuinilor comise de imigranţii din România, un alt român este acuzat de viol. Politicienii italieni ameninţă cu toleranţă zero faţă de străinii infractori, după ce un român a violat o bosniacă, la Roma. Agresiunea a avut loc într-un cartier mărginaş din estul capitalei italiene. Victima e în spital, în stare de şoc, iar românul a fost arestat.

Incidentul seamănă izbitor cu agresiunile comise de românii Ioan Rus şi Nicolae Mailat. Românul de 30 de ani a violat-o pe femeia bosniacă într-o zonă de la marginea oraşului. Şi tot în apropiere de calea ferată.

Victima locuia într-un cort, nu departe de baraca românului. Se cunoşteau din vedere şi, potrivit poliţiştilor, l-a invitat chiar ea pe bărbat să stea de vorbă. După câteva pahare de alcool, românul s-a năpustit însă asupra victimei.
Continuarea pe antena3

Niciun comentariu: