miercuri, martie 05, 2008

SOLDAŢI AMERICANI INVESTIGAŢI PENTRU MOLESTAREA UNUI CĂŢELUŞ

Oficiali ai armatei americane investighează un clip video postat pe internet care îl prezintă pe un soldat al marinei care aruncă un căţeluş de pe o stâncă. Maiorul Chris Perrine de la Baza Marinei din Kanehoe, Hawaii a declarat că militarul din clip este caporal la una din unităţile care au baza în insule. Oficialii Marinei Militare Americane au declarat că videoclipul este „şocant şi deplorabil” şi încalcă „aşteptările înalte pe care le avem de la oricare dintre militarii marinei.”

Clipul înfăţişează doi marinari glumind în timp ce, unul dintre ei ţine în mână un căţeluş alb cu negru care nu pare să mişte şi pe care îl aruncă de pe o stâncă. „Vai, am alunecat”, spune persoana din video-clip în timp ce aruncă puiul de căţel. Un om care nu apare în cadru poate fi auzit spunând: „Asta este răutate. Asta a fost o răutate, Motari.”

De asemenea se poate auzi un scâncet al puiului în timpul căderii acestuia. Nu a fost verificată autenticitatea clipului video, care a avut mai mult de 145.000 de accesări în cele două zile de la încărcarea lui. Cu toate acestea, mulţi bloggeri şi forum-işti au încercat cu disperare să caute date despre soldaţii din video.

„Foarte mulţi oameni sunt furioşi şi supăraţi din cauza clipului. Cred că toţi soldaţii marinei sunt supăraţi din cauza acestor imagini. Vom face o anchetă şi vom lua măsurile necesare. Acesta este rău tratament aplicat unui căţeluş, o violare a principiilor oricărui om, iar soldaţii americani au standarde foarte înalte”, a declarat maiorul Chris Perrine.

VIDEO-CLIPUL CARE A SCANDALIZAT OPINIA PUBLICĂ AMERICANĂ

Antena3.ro

Niciun comentariu: