vineri, februarie 29, 2008

Braşovenii acuză arbitrajul din meciul cu ***: A fost parşiv, şmecheresc

*** Cluj şi-a continuat, joi seara, drumul spre îndeplinirea unui obiectiv îndrăzneţ, în acest sezon - realizarea eventului. Pentru asta, însă, ardelenii au spulberat un alt vis, cel al găştii nebune de la FC Braşov.

Liderul Seriei I din Liga a II-a a avut un parcurs excelent până să dea piept cu cea mai bună formaţie românească la ora actuală, când clujenii s-au impus cu 1-0, după prelungiri. Faptul că au rezistat 90 de minute în faţa unei formaţii mult mai puternice le oferă încredere braşovenilor, însă, totodată, ei au vrut să sublinieze şi faptul că puteau obţine mai mult în faţa celor din Gruia. De ce nu au făcut asta? În mare parte pentru că *** Cluj este o echipă mai experimentată şi mai valoroasă, însă care a beneficiat şi de ajutorul arbitrilor, spun cei de la Braşov.

Tehnicianul echipei din Liga a II-a, Răzvan Lucescu, a declarat că arbitrajul din sferturile de finală ale Cupei României a fost parşiv, apreciind că nu este în regulă ceea ce se întâmplă cu arbitrii. „Eu nu vorbesc despre alte echipe, dar aş vrea să mai atrag atenţia, chiar dacă nu reproşez vehemenet acest lucru, nu este în regulă ce se întâmplă cu arbitrii. A fost un arbitraj parşiv. Nu am înţeles în unele momente tuşierul care a intervenit peste arbitru la unele faulturi la 16 metri, două la Hadnagy au fost evidente”, a spus Lucescu jr.

Preşedintele clubului, Dinu Gheorghe, a fost însă mai vehement la adresa brigăzii condusă de Alexandru Deaconu, a cărei prestaţie a catalogat-o că a fost şmecherească. „Am fost mai buni în seara asta decât CFR-ul dar am pierdut. În primul rând pentru că nu a fost pe bancă Răzvan, am avut acest mare handicap ca echipa să nu fie condusă pe bancă şi în vestiar de Răzvan, apoi am păţit şi noi ce au păţit şi alte echipe din prima ligă împotriva ***-ului în ceea ce priveşte arbitrajul. Dacă acest arbitru este pe lista FIFA înseamnă că suntem pe un drum extraordinar în arbitrajul românesc. A fost un arbitraj şmecheresc, un arbitraj care se practica înainte de 1989 de anumiţi arbitri şi probabil că el a ajuns la un asemenea nivel de înţelepciune să facă jocul cum vrea”, a declarat Dinu „Vamă”.

Oficialul braşovean a contestat şi el cele două faulturi făcute la Hadnagy, continuând prin a spune că este greu să joci împotriva a 14-15 oameni. „Au fost la Hadnagy două faulturi pe 17 metri ruşinos neacordate, apoi Minteuan trebuia să primească patru-cinci galbene, nu unul. Şi aşa mai departe. Dar întreaga manieră… Ne-am supus şi noi regulii care trebuie instituită, când joci cu ***-ul trebuie să joci contra a 14-15 oameni”, a încheiat Gheorghe.

from antena3

Niciun comentariu: