vineri, februarie 29, 2008

Ursus lanseaza berea cu gust de fructe


Dupa ce, anul trecut, producatorul Ursus a intrat pe segmentul berilor speciale prin lansarea beriii fara alcool, anul acesta vine cu un nou produs: berea cu gust de lamaie


Redd's Fresh
este prima bere cu aroma de fructe, produsa in Romania, printr-o linie de productie proprie, stabilita la Buzau. "Aceasta bere se mai fabrica si in Polonia, Rusia si Africa de Sud, si am fi putut sa o importam de acolo, insa am preferat sa ne creem propria linie de productie si sa investim mai degraba in dezvoltarea locala", spune Marian Olteanu, NPD Manager, Ursus Breweris.

Campania de lansarea a produsului se va desfasura in perioada martie-aprilie, prin intermediul spoturilor TV si solo spoturilor. Redd's Fresh va fi livrat in toate supermarketurile din tara, iar pretul de la raft este de aproximativ 2,2 lei.

Ursus Breweries, filiala locala a SABMiller a avut anul trecut vanzari estimate la peste 200 milioane de euro, raportand o crestere de 18% a vanzarilor in ultimele trei luni ale anului, ritm de trei ori mai mare fata de cel inregistrat de grup in Polonia sau Rusia.
from businessmagazine

Niciun comentariu: