joi, februarie 28, 2008

Social-democratii clujeni, impotriva lui Kossuth Lajos

Consilierii locali social-democrati din municipiul Cluj-Napoca vor sa modifice o hotarare de Consiliu Local adoptata marti, prin care membrii forului au denumit o strada, din cartierul Borhanci, Kossuth Lajos. Este vorba de Hotararea de Consiliu Local (HCL) 26, prin care s-au denumit 23 de strazi noi din intravilanul municipiului.

"Ii vom cere primarului sa nu puna in aplicare acest HCL si ii vom intreba pe locuitorii de pe strada respectiva daca vor sa poarte numele unei persoane care nu a recunoscut nicioadata natiunea romana", a declarat astazi presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan.

El a mai spus ca si consilierii locali social-democrati au votat acest proiect, insa din greseala. "Eu nu am votat pentru ca am fost iesit din sala atunci, insa am fost mustrati toti de Vasile Dancu (presedinte al PSD Cluj - n.r.) si vrem sa rectificam aceasta greseala", a completat Lapusan.

Consilierii social-democrati vor depune proiectul de modificare al HCL-ului votata din greseala in cursul zilei de luni.
from citynews.ro

Niciun comentariu: