joi, martie 13, 2008

IATĂ PROSTITUATA DIN CAUZA CĂREIA A DEMISIONAT GUVERNATORUL DE NEW YORK!

Kristen, prostituata din cauza căreia se pare că a demisionat Eliot Spitzer, Guvernatorul New York-ului, a fost identificată de jurnaliştii de la The New York Times. Kirsten, (Ashley Youmans, pe numele ei real) în vârstă de 22 de ani, şi-a părăsit familia destrămată din Jersey la 17 ani, pentru oraşul New York unde ar fi trebuit să lucreze în cluburi de noapte ca interpretă de R&B.

GALERIE FOTO KIRSTEN

Prostituata le-a confirmat oficialilor federali americani că ar fi avut o întâlnire cu Spitzer, pe 13 februarie, la hotelul Mayflower din Washinghton. Luni, Kirsten a avut o scurtă apariţie publică, fiind prezentă la Curtea Federală, unde s-a întâlnit cu avocatul care o reprezintă. Tânăra va fi martoră în procesul intentat unor persoane acuzate că ar conduce o reţea de prostituate.



Marţi seara, într-o serie de interviuri telefonice, aceasta a declarat că a dormit foarte puţin în ultima săptămână din cauza stresului. "Trec printr-o perioadă foarte dificilă, este complicat", a declarat ea pentru The New York Times. Kirsten a continuat spunând că "nu vrea să fie privită ca un monstru."

Grijile tinerei fete de companie au apărut după ce a descoperit că bărbatul cu care locuieşte este tatăl a doi copii. De aici a început tot stresul, povesteşte Kristen, îngrijorată că nu mai are cu ce să-şi plătească chiria, după ce a fost "călcată în picioare" de iubitul său.

Ea a spus că se gândea să lucreze la restaurantul unui prieten de îndată ce expiră contractul de închiriere al apartamentului sau chiar să se mute înapoi în New Jersey, "pentru a se relaxa". Kirsten nu a vrut să comenteze asupra modului în care l-a întâlnit cu Guvernatorul Spitzer sau despre numărul întâlnirilor pe care le-a avut cu acesta.

Eliot Spitzer, Guvernatorul New York-ului, este implicat într-un scandal de amploare, în urma aventurii pe care a avut-o cu această tânără. Evenimentele în care a fost implicat au uimit opinia publică americană şi l-au forţat pe acesta să demisioneze din funcţia ocupată.

Antena3.ro

Niciun comentariu: