joi, martie 13, 2008

Petitie IMPOTRIVA scoaterii teoriei evolutiei din curicula scolara

destinatar: Ministerul Educatiei si Cercetarii, Cabinetul Primului-ministru, Avocatul poporului, Camera Deputatilor, Senatul RomanieiSemnati pentru reintroducerea TEORIEI EVOLUTIONISTE in invatamantul pre-universitar.

Materia din manualele de biologie privind teoria evolutiei a fost scoasa din manualele de Biologie prin ordinul M.E.C. Hardau, si este sustinuta de actualul ministru, Adomnitei.

Teoria evolutiei, originar publicata de Charles Darwin, explica atat aparitia omului in configuratia sa actuala pe pamant si este o parte centrala a stiintelor naturale, fara de multe dintre afirmatiile biologiei pur si simplu nu pot fi explicate.

Elevi actuali si viitorii, copiii vostri, au dreptul sa afle in liceu si gimnaziu despre cea mai influenta teorie a secolului nostru, care a revolutionat gandirea in domeniul stiintelor naturale, si mai nou face valuri in domeniul thenologiei informatiilor.

Mai mult, desi aparent privita ca o teorie care contrazice doctrinele religioase, numeroase institutii bisericesti au inceput sa o accepte ca o teorie viabila care poate supravietui pe langa studiul teologic. O asemnea pozitie a luat de curand BISERICA CATOLICA (gigantul fundamentalismului crestin).

AUTORUL ACESTEI PETITII PROMITE CA O VA DEPUNDE IN TERMEN DE 3 LUNI LA INSTITUIILE REPSONSABILE ALE STATULUI.

Va rugam circulati petitia pe toate caile posibile.

Niciun comentariu: