duminică, octombrie 28, 2007

EXCLUSIV / LACATUS, NOUL ANTRENOR AL STELEI


Stirea a aparut in exclusivitate pe prosport.ro la ora 12:05

Marius Lacatus este noul tehnician al formatiei Steaua! Fostul antrenor al celor de la UT Arad s-a inteles cu finantatorul Gigi Becali si va semna un contract cu gruparea din Ghencea, unde va ocupa postul de antrenor principal.

Lacatus ii urmeaza la carma echipei italianului Massimo Pedrazzini, care va ramane in continuare in cadrul echipei ca secund, asa cum dealtfel intregul staff tehnic va ramane la club.

"In jurul orei 10, Gigi Becali s-a inteles cu Marius Lacatus. Massimo Pedrazzini nu va fi indepartat de la echipa si va ramane in cadrul echipei ca secund. De fapt, tot staff-ul tehnic va ramane" ne-au declarat surse demne de incredere din interiorul clubului.

Tehnicianul, care a fost prezentat în această dimineaţă jucătorilor, va fi instalat oficial in cursul zilei de luni. Lăcătuş va conduce tot mîine şi primul său antrenament cu al noii sale echipe.

„Mi-am dorit dintotdeauna sa antrenez Steaua, echipa care a insemnat si inseamna totul pentru mine. Ma bucur pentru faptul ca mi s-a oferit aceasta ocazie si sper ca, impreuna cu echipa si staff-ul tehnic, sa readucem Steaua acolo unde ii este locul, in fruntea clasamentului. Am incredere in suporterii adevarati ai Stelei, le multumesc pentru sprijinul acordat dintotdeauna si pentru ca si-au dorit ca eu sa ajung aici. Ii rog sa ne sustina cu toata puterea si de acum incolo, fiindca avem nevoie de ei", a declarat "Fiara" in exclusivitate pentru site-ul oficial al Stelei, www.steauafc.com

La TVR 1, Lacatus a mentionat ca nu i-a trebuit foarte putin timp sa raspunde ofertei primite de la Gigi Becali. "Mi-a luat foarte putin timp sa ma hotarasc. Sper ca jucatorii sa redevina cei care au fost si rezultatele sa vina", a declarat tehnicianul stelist.

Intr-o declaratie acordata telefonic pentru Realitatea TV, noul antrenor Marius Lacatus a precizat ca mai sunt doar cateva detalii de pus la punct si a adaugat in gluma ca intelegerea ar putea sa cada doar "daca Gigi se va razgandi pana maine".

Presedintele Valeriu Argaseala a confirmat, de asemenea, instalarea lui Marius Lacatus dar a refuzat sa precizeze durata contractului pe care "Fiara" il are cu Steaua. "Da, este adevarat, Lacatus este noul antrenor al Stelei. El a fost prezentat de Gigi jucatorilor in aceasta dimineata iar secundul sau va fi Massimo Pedrazzini. Nu pot sa va dezvalui deocamdata pe ce durata a semnat dar important este ca "Fiara" s-a intors in Ghencea", a declarat Argaseala.

Marius Lacatus va fi prezentat oficial luni, 29 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa si va conduce primul antrenament in dupa-amiaza aceleiasi zile, informeaza site-ul gruparii din Ghencea.

De la ora 14:00, TVR 1 va difuza primele declaratii ale noului antrenor, Marius Lacatus, si ale finantatorului clubului, Gigi Becali.

Carte de vizita Marius Lăcătuş la Steaua

- 14 sezoane (1983-1990, 1993-2000) / 357 de meciuri si 98 de goluri
- 10 titluri de campion
- 6 Cupe ale Romaniei
- 3 Supercupe ale Romaniei
- a jucat in trei semifinale de Cupa Campionilor (1986, 1988 si 1989)
- a jucat doua finale de Cupa Campionilor (1986, 1989)
- a jucat in Cupa Intercontinentala (1986)
- Cupei Campionilor Europeni (1986)
- Supercupei Europei (1987)
from prosport

Niciun comentariu: