joi, noiembrie 01, 2007

"Armaghedon" la Colegiul Economic din Arad


Online Videos by Veoh.com



De 8 martie, profesorii, directoarea liceului si un elev au fost cuprinsi profund de febra alcoolului si de miscarile senzuale ale unui striper. VIDEO
Rumoare, ieri dimineata, printre ziaristii din Arad, care au primit un e-mail compromitator despre directoarea uneia dintre cele mai de prestigiu unitati de invatamant din oras. Inca de la prima ora, in casutele de mail a ajuns un material cu Monica Baltaretu, directoarea Colegiului Economic Arad.

Materialul este trimis de o asa-zisa „Liga pentru un Invatamant Curat“, care sustine ca la petrecerea din 8 martie, mai multi profesori de la Colegiul Economic, in frunte cu directoarea institutiei, au participat, intr-un local select din Arad, la o petrecere cu alcool si striptease, la care ar fi fost prezenti si elevi.

Rautati si realitati

„Invatamantul romanesc este in criza. Privind aceste imagini, ne dam seama de ce. Cu pedagogi ca Monica Baltaretu de la Liceul Economic din Arad, nu este de mirare. A cotizat la PSD sa ajunga directoare, dar nu a reusit. A ajuns sub stapanirea portocalie. Singura ei necunoscuta este la ce partid sa mai cotizeze: la PNL, care da ministrul, sau la PD, care conduce Inspectoratul Scolar Judetean din Arad? O dilema din care doamna Monica iese simplu: la amandoua“, scrie in mail.

Acolo se mai sustine ca petrecerea ar fi avut loc in prezenta unor elevi. Intr-o imagine apare chiar unul dintre ei, pe post de DJ. Cei de la scoala sustin ca acesta a fost singurul elev prezent acolo si ca a fost chemat sa puna muzica, avand „mana formata“, de la balurile bobocilor si alte evenimente.

Elevul a recunoscut ca a fost prezent si a confirmat si participarea striperului, dar a spus ca atunci cand acesta si-a inceput programul, el a iesit afara, impreuna cu alti doi profesori barbati. Explicatia paharului de alcool al elevului a fost ca e major, si poate consuma bauturi alcoolice.

Una dintre participantele la petrecere si-a amintit mai greu de evolutia striperului si a spus ca si-a dat jos doar camasa, ramanand in pantaloni. Imaginile insa au contrazis-o, dar aceasta a spus ca e pentru prima data cand vede aceste poze, dupa care a spus ca nu mai tine minte, fiind de mult.

Cum au fost aranjate in e-mail, pozele par sa aiba o singura victima: directoarea Colegiului Economic, tinand cont ca din zecile de profesoare prezente la petrecere, doar fotografiile cu ea au fost difuzate. Cel putin deocamdata.


„E o cacealma“

Contactata telefonic, directoarea Colegiului Economic din Arad a respins acuzatiile potrivit carora la petrecere ar fi fost elevi si spune ca totul a fost pus la cale de un alt cadru didactic din scoala.

„Nu este nimic adevarat. Totul este o inscenare. Am inteles, eu nu am vazut inca nimic, am inteles ca sunt poze in dedesubtul carora exista un text cu referiri si aluzii politice. Probabil ca au mizat ca sunt plecata din Arad si au dat-o acum. Nu a fost niciun elev. A fost un sigur elev, care ne-a instalat muzica, in localul privat in care a avut loc petrecerea. Este elevul care se ocupa cu muzica, de statie, iar dupa aceea elevul si-a vazut de treaba lui“, a declarat Monica Baltaretu.

RAZBUNARE

O colega profesoara a facut pozele

In ceea ce priveste prezenta striperului, exista o explicatie. „O colega de-a mea a facut pozele. Dumneavoastra stiti ca orice institutie, de 8 martie, face o petrecere in cadru privat. Am fost acolo cu inca vreo 40-50 de colege. Si, intr-adevar, colegele au adus un striper ca invitat, ca o surpriza, care a prezentat un dans de circa 15 minute, parca. Au fost si cativa colegi barbati“, a mai spus Monica Baltaretu.

Fotografiile le-a facut o colega si le-a dat pe CD celor care au fost acolo. „Este o mare cacealma... banuiesc pe cineva, din scoala, un cadru didactic. Nu pot sa dau nume, pana nu o sa facem si noi ceva cercetari, sa vedem... daca dam de urma persoanei, o vom da in judecata, nu voi lasa lucrurile asa. Este vorba de reputatia mea si a scolii“, a mai spus directoarea de la Colegiul Economic.


POZITIE

Inspectoratul tace

Conducerea Inspectoratului Scolar Arad va deschide o ancheta in acest caz. „Nu am vazut inca imaginile, asa ca nu pot comenta“, a spus seful Inspectoratului Scolar, prof. Marius Gondor. Potrivit altor zvonuri, care au aparut ieri in Arad, imaginile ar putea fi mai recente, de la o alta petrecere a profilor de la Economic.
from evz

Niciun comentariu: