sâmbătă, noiembrie 03, 2007

"U" CLUJ - CEAHLAUL 1-1 / EGAL CU TATAL


INEDIT Duelul din familia Multescu, între antrenorul de la Universitatea si portarul de la Ceahlaul, disputat pe “Ion Moina”, s-a terminat nedecis, scor 1-1

Dupa un meci anost, moldovenii lui Hizo au plecat cu un punct de la Cluj-Napoca, îngropând-o si mai mult în subsolul clasamentului pe echipa universitara.

Apasati de statutul de “lanterna rosie” a Ligii I, elevii lui Gigi Multescu au început tare meciul, iar Alin Savu a trecut pe lânga deschiderea scorului chiar în debutul partidei, când a sutat pe lânga poarta de la 20 de metri (3). Peste numai 11 minute, dominarea clujenilor avea sa sa se concretizeze si pe tabela de marcaj. Atunci, Dorin Goga a scapat pe contraatac si i-a pasat ideal lui Nemanja Jovanovic, care a pus latul pentru 1-0.
Oaspetii au raspuns prin Schumacher (’23 - sut defectuos de la 10 metri) si Roberto (’34 - sut peste poarta din 14 metri). Pe finalul primei reprize, “moldoveanul” Golban putea restabili egalitatea, dar lovitura lui de cap din 12 metri a fost scoasa de pe linia portii de catre Marius Baciu (‘41).

Elevii lui Hizo au început mult mai decisi actul secund iar Viorel Frunza avea sa egaleze în minutul 58 cu o lovitura de cap din sase metri, dupa o centrare ideala a lui Mircea Oprea, dupa ce tot el ratase egalarea cu patru minute mai devreme, din aceiasi pozitie. Ocaziile aveau sa lipseasca mai apoi aproape în totalitate, ele reaparând numai pe finalul partidei. Clujenii au trecut pe lânga victorie prin Negrean (‘82), care a ratat o ocazie imensa din sase metri, fiind imitat peste numai un minut din tabara adversa de Mircea Oprea.

Clujenii s-au bucurat pentru câteva secunde în prelungirile partidei, atunci când Andrei Muresan a marcat, dar golul a fost anulat corect, pe motiv de ofside.

Universitatea Cluj: 12. M. Tudor- 18. Unguruşan, 17. Suller, 6. Baciu, 2.Cordoş - 21. Bolohan, 15. A. Muresan, 25.Olah (7. Buş '46, 11. Negrean '69), 20. A. Savu (19. G. Coman '80) - 9.N. Jovanovici, 10. Goga. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Ceahlăul Piatra Neamţ: 1. C. Mulţescu - 20. Nohai, 2.Viţelaru, 6.Nandinga, 18. Barna- 29. Ayza (10.Vranjkovici '46), 8. Schumacher, 5.Hamza, 11. M.Oprea - 44. V. Frunză (24. Forminte '89), 17.Golban (9. Doicaru '66). Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: N. Jovanovici '44, Baciu '52
from prosport

Niciun comentariu: