marți, octombrie 30, 2007

Irinel si Monica: sex oral in restaurant



Un filmulet porno, in care protagonisti sunt Irinel si Monica Columbeanu, circula de cateva zile pe Internet. Cei doi sunt surprinsi si filmati pe gaura cheii, facand sex oral intr-un restaurant. Tocmai acest stil de filmare a starnit suspiciuni in randul celor care sunt obisnuiti cu o camera de luat vederi. Aparatul se muta nefiresc, iar gaura cheii pare ca se “deplaseaza” o data cu protagonistii.

Si-a regizat, oare, Irinel propriul film, pentru a reveni in atentia publicului? Se pare ca da, mai ales ca surse din apropierea milionarului ne-au confirmat, ieri, aceasta suspiciune.

Cristian Bala, unul dintre cei mai apreciati cameramani si fotografi din Romania, spune ca este putin probabil ca Irinel sau Monica Columbeanu sa nu fi stiut de filmare. “E imposibil sa filmezi cu un telefon mobil, cum a scris presa, pe gaura unei chei. Poate doar daca aceasta e la fel de mare ca si cea de la poarta unui castel! In plus, focusul camerei s-ar fi facut pe marginile gaurii de la cheie, iar fiecare miscare din fundal, adica din locul unde se aflau cei doi si faceau ceea ce faceau, ar fi fost neclara. Mai mult, este putin suspect ca paharul acela este atat de bine amplasat incat iti sugereaza un film erotic in care nimeni nu poate vedea nici un organ sexual.

Cristian Bala: "Au exersat incadrarea"

Este de presupus, avand in vedere calitatea filmarii, ca protagonistii au exersat inainte incadrarea si ca au facut eforturi pentru a nu strica productia. Ba chiar mai mult, cadrajul facut de cameramanul, amator sau nu, este perfect pentru ca pe tot parcursul filmuletului capul lui Irinel este in partea de sus a imaginii, fara sa fie taiat, de parca s-ar fi dorit sa nu existe indoieli in privinta identitatii, iar capul Monicai este in josul imaginii indeajuns de mult incat sa nu existe vreun dubiu asupra faptului ca practica sexul oral. Daca Irinel si Monica nu au stiut de inregistrare, cel care i-a filmat merita Oscarul”, ne-a declarat Cristian Bala.

Interesant este ca Irinel Columbeanu nu s-a aratat deloc deranjat ieri de faptul ca filmul cu el facand sex oral cu Monica a devenit public. Apropiatii spun ca acesta a fost calm, spre deosebire de alte ocazii, cand parea afectat de rautatile ce apareau in presa.

Monica si Irinel Columbeanu au demonstrat, in timpul unor nonconformiste sedinte foto la care au participat, ca au reale calitati actoricesti

Reincepe reality-show-ul la B1 TV

O posibila cauza pentru care Irinel Columbeanu s-ar fi lasat filmat, intr-adevar, de bunavoie, e aceea ca in curand isi reincepe reality-show-ul la B1 TV. Peste inca doua luni, sotii Columbeanu urmeaza sa-si innoiasca contractul cu postul de pe Calea Victoriei. Se pare insa ca sefii de la B1 TV nu ar mai fi atat de incantati de un nou sezon, in conditiile in care viata celor doi a fost destul de monotona dupa nasterea fetitei lor.
from Libertatea

Niciun comentariu: