joi, ianuarie 17, 2008

Clisma cu lichior este letala, dar aduce premii


Premiile Darwin ii comemoreaza pe cei care au imbunatatit patrimoniul genetic al omenirii prin autoinlaturarea accidentala din randurile ei. De curand, un alcoolic care a parasit aceasta lume dupa ce a facut clisma cu lichior a castigat Premiul Darwin 2007, relateaza site-ul Ananova.



Betivul, un texan de 58 de ani, nu putea consuma alcool pe calea normala, intrucat avea probleme medicale la gat. Prin urmare, el s-a gandit sa incerce sa se imbete "band" pe partea cealalta. Clisma cu 1,5 litri de lichior i-a asigurat instant un loc in Paradisul Betivilor.

Castigatorii la categoria Double Darwin au fost doi americani casatoriti din South Caroline, ambii in varsta de 21 de ani, gasiti dezbracati si morti pe strada. Initial, politistii n-au stiut cauza mortii, pana cand au gasit doua seturi de haine pe acoperisul unei cladiri din apropiere… in forma de piramida, loc nu tocmai potrivit pentru o partida de sex.

Printre cei care au primit mentiuni speciale s-au aflat:
- un german care s-a electrocutat cand a incercat sa scape de cartite bagand fire electrice in pamant si conectandu-le apoi la o sursa de curent de mare putere.
- un american care a fost strivit dupa ce a incercat sa demonteze un hambar. El a dat drumul drujbei sale si a inceput sa taie la baza hambarului, cauzand prabusirea intregii structuri.
- un alt american care a vrut sa arate prietenilor ca poate sa stea pe linia de cale ferata pana in ultima clipa, inainte de a fi lovit de tren. Din nefericire pentru el a castigat trenul…
- un pasionat de computere care a murit dupa ce si-a condus masina si a lucrat la laptop in acelasi timp.

from citynews

Niciun comentariu: