duminică, ianuarie 13, 2008

Furt-record cu un tren-fantomă din Arcelor Mittal Galaţi

Hoţii au reuşit să fure 17 rulouri de tablă zincată de cea mai bună calitate şi să le scoată din societate cu un tren-fantomă, acesta fiind un nou "record" în privinţa furturilor din combinatul siderurgic gălăţean, rulourile fiind găsite duminică aruncate pe câmp.

Jandarmii gălăţeni au găsit azi dimineaţă, 17 rulouri de tablă zincată de cea mai bună calitate, abandonate pe câmp, lângă şinele de cale ferată, în apropierea ArcelorMittal Galaţi. Echipajul care a făcut descoperirea se întorcea, împreună cu câţiva poliţişti, de la o razie făcută în localitatea Movileni, din vecinătatea combinatului.

"Patrula a văzut nişte urme suspecte de Wolla (excavator Stalova Wolla - n.r.) şi a găsit, abandonate lângă calea ferată, 17 rulouri de tablă cântărind aproximativ 60 de tone. Marfa a fost scoasă din combinat cu un tren ce nu apare înregistrat şi aruncată toată în acelaşi loc, semn că garnitura a staţionat", a declarat telefonic Barbu Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Galaţi.

from gandul.info

Niciun comentariu: