sâmbătă, ianuarie 19, 2008

In Suedia, vibratoarele se... dezamorseaza!


Un echipaj suedez de dezamorsare a bombelor a intervenit, la solicitarea politiei, cu echipament special si a deschis un pachet suspect, care vibra si scotea zgomote considerate de oamenii legii drept periculoase.

Administratorul unei cladiri din Goteborg a alertat politia, ingrijorat de descoperirea coletului intr-unul din garajele cladirii. Pachetul scotea zgomote ciudate si vibra, astfel ca politistii au decis sa nu isi asume niciun risc si au chemat imediat expertii in explozibili, pentru a dezamorsa eventuala bomba.

Dupa izolarea zonei, echipajul de experti au intervenit cu echipament specific si au deschis pachetul, insa in interior nu au gasit decat un biet... vibrator!

"Pachetul vibra cand l-a gasit administratorul, dar cred ca intre timp s-au terminat bateriile, pe cand au intervenit expertii nu mai scotea niciun zgomot", a declarat Jan Strannegard, purtatorul de cuvant al politiei din Goteborg. El a mai adaugat ca nu se stie al cui este pachetul: "Nu ne asteptam ca cineva sa vina sa il revendice".
from citynews.ro

Niciun comentariu: