miercuri, ianuarie 23, 2008

ADRIANA SĂFTOIU: DUPĂ 2005, SITUAŢIA POLITICĂ SEAMĂNĂ CU CEA DIN PERIOADA CDR

Adriana Săftoiu a fost invitata Ancăi Florea la postul de radio News Fm. Printre subiectele abordate în cadrul emisiunii s-a numărat cel despre politicieni, despre viaţa politică din România, şi, nu în ultimul rând despre viaţa sa ca fost consilier prezidenţial şi cea pe care o are acum. Adriana Săftoiu a declarat că nu regretă participarea la campania electorală a Alianţei D.A. Singurul regret este că "am prins prima parte ca jurnalist şi a doua parte ca purtător de cuvânt", la guvernarea despre care consideră că a avut un "sentiment de deja vu". Şi asta pentru că a fost asemănătoare cu dezastruoasa perioadă a Alianţei CDR.

"Nu aş fi vrut să fiu participant activ la reluarea acelei experienţe dar după 2005 am simţit deja un sentiment de deja vu", a spus Adriana Săftoiu. Ea consideră că este foarte important ce politicieni decidem să alegem, ca să nu perpetuăm greşelile trecutului.

Discursul este arma cea mai importantă a unui politician însă, până acum nici unul nu a concretizat cu adevărat ceea ce a promis în discurs."Ce alegem, ce avem în vedere atunci cînd alegem pe cineva datorită unui discurs, un instrument foarte important...aş vrea să văd însă un politician care şi finalizează...", a declarat Săftoiu.

În ceea ce priveşte viaţa de acum a fostului consilier prezidenţial, după ce a părăsit Palatul Cotroceni, Adriana Săftoiu a spus că i-a fost greu să se acomodeze cu "lumea reală", după ce a ieşit "dintr-o lume închisă". Prin urmare, a "stat pe tuşă" pentru că simţea "un tip de harţuială, job-urile propuse erau din altă zonă, nu aveau legatură cu calităţile mele ci cu locul de unde veneam eu."

Antena3.ro

Niciun comentariu: