joi, ianuarie 24, 2008

Copos: "Pentru mine fotbalul e un capitol închis definitiv!"

Copos dă de înţeles că se retrage din fotbal

Taguri: copos rapid

Amenintarile suporterilor rapidisti in "cazul Pancu" l-au bulversat peste masura pe finantatorul Rapidului. Cunoscut ca o persoana extrem de scrupuloasa, care isi controleaza afacerile pana la cel mai mic detaliu, George Copos s-a vazut nevoit de mai multe ori sa-si schimbe deciziile de la club dupa placul fanilor "alb-visinii". Fortat sa il ia pe Daniel Pancu, Copos pare sa se fi saturat de amestecul galeriei in politica de conducere a Rapidului si se gandeste chiar sa se retraga din fotbal, declarand pentru "Interesul Public" ca fotbalul este un capitol inchis pentru el! Mai ales ca patronul face parte din cele 10 personaje din fotbal ce se regasesc pe lista procurorilor DNA, care ancheteaza transferurile efectuate in perioada 199-2005.

"Imi pare rau, dar nu vreu sa mai vorbesc nimic despre fotbal. Nu vreau sa mai aud nimic. Va rog sa ma intelegeti si sa-mi respectati decizia. Fotbalul este un capitol inchis definitiv pentru mine!", a declarat George Copos.

"I-am zis lui Copos ca daca Pancu ajunge la Steaua nu mai intra pe stadionul Giulesti", a declarat Gigi Corsicanu, explicand cum l-a determinat pe finantatorul echipei de sub Podul Grant sa dea bani pentru transferul lui Daniel Pancu.

George Copos nu se afla pentru prima data intr-o astfel de situatie, in trecut el fiind nevoit sa-si schimbe decizia de a-l demite pe Razvan Lucescu dupa ce suporterii rapidisti au venit la biroul sau de la Crowne Plazza si l-au amenintat, iar recent a refuzat o oferta extrem de avantajoasa pentru muntenegreanul Bozovici, tot de teama galeriei. Astfel, patronul "alb-visiniilor" pare sa se fi saturat de amenintarile fanilor si mai ales de imixtiunea liderului lor Gigi Corsicanu in conducerea echipei, gandindu-se tot mai serios sa ia o masura radicala, chiar si retragerea din fotbal.

from rapidisti.ro

Niciun comentariu: