miercuri, ianuarie 30, 2008

Baschet vs. fotbal


Miercuri, de la ora 19, Sala Sporturilor "Horia Demian" va găzdui o inedită confruntare sportivă. Faţă în faţă se vor afla "uriaşii" americanului Tab Baldwin, baschetbaliştii de la U-Mobitelco şi "studenţii" lui Meszaros Alpar. Confruntarea se va disputa pe durata a două reprize de câte 20 de minute, una de baschet şi una de fotbal.

"Nu mă pricep la fotbal deloc. Va fi un eveniment promoţional important pentru echipe şi oraş. Trebuie să legăm o frăţie a sportului în Cluj şi cred că e o şansă în plus să ne amuzăm şi să interacţionăm cu fanii. Sper să fie o seara frumoasă pentru toată lumea. Mai sper de asemenea să nu pierdem, mai ales în repriza de baschet, pentru că dacă se va întâmpla asta, sigur vom face un antrenament serios după", a glumit antrenorul lui U-Mobitelco, Tab Baldwin.

"Ştim că nu ne va fi uşor, pentru că am mai jucat fotbal cu cei de la baschet şi sunt câţiva care se pricep pe-acolo. Meda Medvedj ştie fotbal. Este bine că se fac astfel de meciuri, pentru că U Cluj nu înseamnă doar fotbal, ci şi baschet, volei, handbal şi alte sporturi. E bine să fim în relaţii bune, ca pe vremuri. Nu am conturat un prim cinci la baschet. Cred că cel mai important e să ne iasă alunecările. M-aş bucura să fie sala plină, meciul e pentru fani", a completat directorul tehnic al "studenţilor", Stelian Gherman.

Pentru acest meci, intrarea spectatorilor este liberă.
from clujeanul

Niciun comentariu: