sâmbătă, februarie 02, 2008

PSD nu votează ordonanţa de urgenţă privind taxa de primă înmatriculare

PSD nu va vota ordonanţa de urgenţă privind taxa de primă înmatriculare, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă organizată la Târgu Mureş, vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Cristian Diaconescu.

'Astfel de adresare punctuală la taxa privind prima înmatriculare nu are în spate decât interese economice ale unor grupuri care importă maşini. Din această perspectivă, ar trebui ca cei care guvernează să fie sinceri şi să abordeze serios această problemă care-i preocupă pe foarte mulţi români. PSD nu este solidar cu cei care se află la guvernare', a susţinut Diaconescu.

El a spus că este necesar să existe o lege europeană privind combaterea poluării şi impozitarea proporţională a tuturor poluatorilor, dar că aici nu se poate discuta numai despre automobile, ci de industrii care generează noxe.

'Ar fi un nonsens ca Guvernul să stea să aştepte ca PSD să-i rezolve problema cu cetăţenii privind taxa de primă înmatriculare. Sunt convins că Guvernul nu va putea să stea pasiv şi să constate că PSD sau alte partide le-au respins actul normativ', a precizat Cristian Diaconescu.
from adevarul.ro

Niciun comentariu: