luni, ianuarie 28, 2008

ELEVII NU VOR MAI AVEA TEME ÎN VACANŢĂ, DAR VOR FI OBLIGAŢI SĂ SE UITE LA DESENE ANIMATE

Veşti bune pentru elevii bucureşteni. Inspectoratul Şcolar al Municipiului a decis că în vacanţă aceştia nu vor mai avea de făcut teme. Această decizie este valabilă pentru perioada 2-10 februarie, cât ţine vacanţa intersemestrială. Totuşi, elevii bucureşteni nu vor putea sta toată această perioadă departe de şcoală. Inspectoratul recomandă profesorilor să îi mobilizeze pe elevi la alte activităţi extraşcolare. Iată care ar fi acestea, în funcţie de clasa în care învaţă elevii:

Învăţământul preşcolar

Elevii din această categorie vor putea fi puşi de profesori în vacanţă să înveţe poezii sau cântece, să participe la spectacole pentru copii şi, atenţie!, să se uite la desene animate nonagresive.

Învăţământul primar

Elevii vor fi îndrumaţi de profesori ca pe perioada vacanţei să meargă la piese de teatru pentru copii, să donezi jucării pentru copiii orfani sau să practice diverse activităţi sportive sau turistice.

Învăţământul gimnazial

Elevii din această categorie vor fi învăţaţi de profesori ca, pe perioada vacanţei, să transmită mesaje constructive prin e-mail către colegi sau prieteni, potrivit deciziei Inspectoratului şcolar. Nu se precizează despre ce fel de mesaje este vorba, dar este clar că în vacanţă messengerul va sta non-stop deschis.

Liceu

Elevii de la liceu vor participa în perioada vacanţei la concerte, piese de teatru şi filme. Timp vor avea din belşug, atâta timp cât temele nu vor mai constitui o preocupare în această perioadă.

Antena3.ro

Niciun comentariu: