sâmbătă, februarie 02, 2008

Armata rusă îşi schimbă lookul

Liderul de la Kremlin şi ministrul apărării, ...
Putin a comandat uniforme noi, care nu se asortează cu „burta" generalilor

Preşedintele Vladimir Putin nu vrea să plece de la Kremlin până nu schimbă imaginea armatei ruse. Pentru aceasta, Ministerul rus al Apărării a angajat un designer faimos, Valentin Iudaşkin, care a creat noile uniforme ale militarilor. În plus, ministrul Anatoli Serdiukov a dat ordin ca întreg corpul superior al ofiţerilor să dea burta jos.

Într-o ţară în care preşedintele are centura neagră la judo şi "torsul viguros", ge­neralii săi trebuie să arate la fel de bine. Chiar dacă le este greu să ajungă la o masă musculară de invidiat, cel puţin să nu aibă burta revărsându-se peste centură, a afirmat ministrul rus al apărării, Anatoli Serdiukov, care a dat ordin ca generalii ruşi şi întregul corp superior de ofiţeri să fie verificaţi la condiţia şi ţinuta fizică, scrie cotidianul "Vremia Novostei".

Aşa arată uniforma de iarnă a femeilor din ...
Două structuri din cadrul instituţiei de apărare a Rusiei – Direcţia principală pentru pregătirea militară şi Comitetul pentru sport - au primit ordin să ţină sub control forma fizică a generalilor şi ofiţerilor superiori, precum şi dexteritatea acestora în a mânui arma. Verificarea ţinutei generalilor a demarat la 21 ianuarie, iar de atunci sălile de sport din cadrul armatei s-au umplut până la refuz, pentru că şefii militari care au luat prea mult în greutate şi nu dau jos surplusul de kilograme riscă să fie retrogradaţi. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că fiecare al doilea general din armata rusă are probleme de greutate şi, de aceea, Ministerul Apărării va avea grijă pe viitor ca în armata rusă generalii să aibă ţinute zvelte. Pe la sala de sport ar trebui să treacă şi ministrul rus al apărării, Anatoli Serdiukov, consideră Vremia Novostei, făcând aluzie la figura dolofană a ministrului.
from adevarul.ro

Niciun comentariu: