vineri, februarie 22, 2008

ARBITRU CLUJEAN ANGAJAT LA ASTRA SPORT BETS

In scandalul arbitrajului, în care directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a fost acuzat de Marian Iancu, presedintele lui Poli Timisoara, ca este implicat într-o “mafia a pariurilor”, a aparut un element nou. Clujeanul Claudiu Rusu, arbitru de centru care face parte din lotul B, este angajat în acest moment si la Astra Sport Bets, chiar casa de pariuri careia îi face reclama Ionut Lupescu. Informatia a fost confirmata chiar de arbitru. «Da, asa este, dar care-i problema ? », s-a întrebat retoric arbitrul, care este director regional pe Transilvania la Astra Sport Bets si care a condus în turul de campionat a condus mai multe partide din Liga a II-a.

Prezent la Cluj pentru o întâlnire cu membrii afiliati, Ionut Lupescu a admis ca « este o problema » daca un arbitru este angajat la o casa de pariuri. « Asta e incompatibilitate, dar nu stiu sa existe vreun caz », a spus Lupescu, dupa care a aflat de la ProSport ca arbitrul clujean Claudiu Rusu este salariat al Astra Sport Bets. " Nu stiam despre acest lucru. Oricum, daca este asa, va trebui sa renunte fie la functia de arbitru, fie la cea de la casa de pariuri", a zis Lupescu.

La rându-i, vicepresedintele FRF Patritiu Abrudan l-a sunat imediat pe Rusu si i-a transmis ca este în stare de incompatibilitate si ca trebuie sa aleaga între activitatea de la casa de pariuri si cea de arbitru. « Mi-a spus ca el a scris în declaratia obligatorie pe care trebuie sa o dea la CCA ca lucreaza la Astra, dar ca nu a mentionat ca e vorba despre o casa de pariuri. L-am sfatuit sa-l sune pe presedintele CCA si sa rezolve incompatibilitatea », a precizat Abrudan, fost asistent FIFA.
from prosport.ro

Niciun comentariu: