sâmbătă, februarie 23, 2008

ORGANIZAŢIA DE TINERET A PD-L ÎŞI ALEGE LIDERII

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal îşi alege sâmbătă preşedintele. Sunt de altfel, primele alegeri de la înfiinţarea partidului. Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte este europarlamentarul Monica Iacob Ridzi. Pentru funcţia de secretar general al organizaţiei de tineret alegerile vor avea loc duminică. Pentru această poziţie sunt două candidaturi, Bogdan Boza şi Elena Băsescu.

Dacă la alegerile pentru scaunul de preşedintele lucrurile sunt relativ clare, Monica Iacob Ridzi fiind singurul candidat în această funcţie, situaţia se complică în cazul alegerilor pentru funcţia de secretar general. Recent, contracandidatul Elenei Băsescu în această funcţie declara că „Elena Băsescu are proiectul ei, numit Elena Băsescu, şi trebuie să câştige”. El acuză „moştenirile de tron” din cadrul partidului.

La convenţie participă 800 de delegati, dintre care 645 din fostul PD si 155 din fostul PLD. Monica Iacob Ridzi are 30 de ani şi a fost deputat pâna în decembrie 2007, când a fost aleasă europarlamentar.

Antena 3

Niciun comentariu: