marți, februarie 19, 2008

Mizeriile de la franari ies la iveala - Culio si Oliveira, dati in judecata pentru lovire

Culio Emanuel (foto) si Pedro Migel Oliveira, primul component al echipei de fotbal *** Cluj, al doilea ex-feroviar, au fost actionati in instanta de o clujeanca, pentru lovire si alte violente.

Viorica Surd a depus, in decembrie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca o plangere impotriva celor doi, dupa ce in noaptea de 21 spre 22 noiembrie masina condusa de Culio pe Calea Turzii, un Chevrolet Kalos ce circula pe prima banda, a intrat in autoturismul condus regulamentar de Viorica Surd, ce circula pe a doua banda.

In ajutorul lui Culio a sosit in acea seara portughezul Oliveira, la bordul unei alte masini, cu toate ca fotbalistul avea suspendat permisul inca din luna septembrie, dupa ce a intrat intr-un autobuz. "Cei doi m-au lovit si m-au bruscat. Pe langa asta mi-au adresat tot felul de injurii", a declarat Viorica Surd, pentru citynews.ro.

Politia efectueaza cercetari in cazul lui Oliveira, cu privire la savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Cluj, Raluca Seucan, lui Oliveira i s-a restituit permisul de conducere in data de 28 septembrie 2007, deoarece portughezul urma sa paraseasca Romania. Legea prevede in aceste cazuri restituirea permiselor de conducere a cetatenilor straini, cu conditia ca acestia sa se oblige printr-un act notarial ca nu vor conduce pe teritoriul Romaniei atata timp cat acest drept le este suspendat.
from citynews.ro

Niciun comentariu: