sâmbătă, februarie 23, 2008

IANCU: "LUPESCU UN NEBUN"

Ionut Lupescu nu scapa de acuzatiile finantatorului timisorean, Marian IancuIonut Lupescu nu scapa de acuzatiile finantatorului timisorean, Marian Iancu
Presedintele CA al lui Poli Timisoara, Marian Iancu, l-a acuzat, sâmbata, pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu, ca nu este în deplinatatea facultatilor mintale, dupa ce acesta l-a delegat la partida *** Cluj-Universitatea Craiova pe centralul Istvan Kovacs, transmite corespondentul NewsIn.

"Lupescu merita sa ajunga la Sapoca! E un nebun! Cer în mod oficial un examen psihiatric la care sa fie supus Ionut Lupescu. Eu cred ca este bolnav cronic si spun asta chiar daca nu am studii de medicina sa ma exprim în termeni medicali. Tot ceea ce face si iesirile lui îmi demonstreaza pe zi ce trece ca este un caz patologic. În plin scandal el deleaga un arbitru ungur la meciul lui *** Cluj, care sa greseasca flagrant, apoi trimite la Dinamo un arbitru care are 10 meciuri în Liga I. Sunt semne clare ca nu e normal", a spus, sâmbata, Marian Iancu, pentru NewsIn.

Oficialul timisorean si-a continuat tirul la adresa directorului general al FRF: "A spus de cinci ori saptamâna trecuta ca e dinamovist. Nu vreau sa-l jignesc, dar nu e bine deloc ce se întâmpla cu el. Vrea sa semene animozitate, energii negative care sa degenereze în scandal. Fizionomia lui asta arata, ca a unui nebun".

from prosport.ro,

Niciun comentariu: